18 maart 2020

NIEUW: afweegmachine voor aardappelpootgoed

Naar aanleiding van vraag uit de markt heeft Den Boer Agri in samenwerking met KMK een nieuwe afweegmachine ontwikkeld, namelijk de WR 50 serie afweegmachine.

Deze afweegmachine is gebouwd om met een hoge capaciteit én een hoge nauwkeurigheid aardappelpootgoed af te wegen in porties van maximaal 50 kilogram.

De machine is uitgerust met de nieuwste techniek op weeggebied. Dit garandeert een snelle én nauwkeurige werking van de machine. De software van de machine is dusdanig ingericht dat de werking van de machine aan te passen is naar ras, maat en uiteraard gewicht. Er kunnen maximaal 40 verschillende weegprogramma’s worden voorgeprogrammeerd. Deze zijn uiteraard gemakkelijk te selecteren in het touchscreen bedieningsscherm.

De WR 50 serie is verkrijgbaar in 2 uitvoeringen, namelijk de WR 50 en de WR 50 MAXI. De WR 50 is de lage uitvoering, geschikt voor het werken met een naaiband. De WR 50 MAXI is de hoge uitvoering. Deze is geschikt voor het werken met een (half)automatische naaistraat.

De machine is uitgerust met twee banden van 50 en 8 centimeter breed. De configuratie van de meenemers op de band is aan te passen naar klantwens.

Meer informatie en prijzen kunt u vinden door hier te klikken.