Eerste totaal vernieuwde kistenvuller uitgeleverd

De eerste totaal vernieuwde kistenvuller is uitgeleverd bij de Geus-Troost bloembollenkwekerij.

De aansturing van de kistenvuller is compleet vernieuwd. De machine wordt bediend door middel van een touch screen. Een duidelijk programma maakt de machine eenvoudig te bedienen.

Ook nieuw is het 3 lagen vullen van de kist. Hierdoor wordt het product nóg productvriendelijker gevuld en wordt het risico op stortkegels uitgesloten.

De kistenvuller kan overweg met meerdere kistmaten. Daarnaast maken we uitvoeringen voor kisten van 92, 100 en 120 cm hoog. Kistenvullers voor speciale kistmaten zijn op aanvraag leverbaar.

Nieuwe standaard uitrusting Beboma kiepers: hydraulische disselvering

Vanaf heden zijn de Beboma kiepers standaard uitgerust met hydraulische disselvering. De eerste kiepers met dit nieuwe type disselvering zijn inmiddels geleverd. De gebruikers roemen de rustige loop van de kieper achter de tractor.

Het systeem maakt gebruik van 2 cilinders die ieder afgeveerd zijn door een stikstofdemper.

Een bijkomend voordeel van dit systeem is dat de disselhoogte door middel van een handpomp gemakkelijk aan te passen is. Hierdoor kan bij het wisselen van tractoren de kieper binnen 1 minuut vlak gesteld worden.

IMG-20160719-WA0005 1

Diverse KMK en Beboma machines geleverd

Het is even stil geweest met nieuwsberichten, maar dat betekend natuurlijk niet dat er stil gezeten is! Er zijn diverse KMK machines afgeleverd, waaronder leestafels, afweegmachines, borstelmachines etc.

Ook zijn er weer twee mooie BeBoMa kiepers afgeleverd. 1 uitgerust met onder andere meelopende besturing en 1 met het nieuwste model hydraulische disselvering.

WP_20160723_08_11_43_Rich WP_20160723_09_51_34_Rich WP_20160723_10_12_55_Rich WP_20160811_08_28_31_Pro

Nieuwe dealer in België

Vanaf heden mogen wij Kenis NV met vestigingen in Loenhout en Vrasene tot onze dealer rekenen. Zij gaan de provincies Antwerpen en Oost-Vlaanderen en het oosten van het Nederlandse Zeeuws-Vlaanderen bedienen.

Wij hopen op een voorspoedige en duurzame samenwerking!

U kunt Jos van Duyse contacteren voor meer informatie: jvd@kenisnv.be

Potato Europe geslaagd voor KMK en Den Boer Agri

Wat aan de late kant, het beursverslag van een geslaagde Potato Europe.

Het weer zat mee, op een enkele bui na was het prima. Onze stand was mooi gepositioneerd met aan de achterkant het demoveld en aan de voorkant een drukke looproute. Het bezoekend publiek was erg enthousiast over onze producten en waardeerden de prijsvorming, uitstraling en werking. Er zijn dan ook erg veel contacten opgedaan van over de hele wereld. Veel van deze contacten waren erg geïnteresseerd en de eerste machines zijn inmiddels alweer verkocht naar aanleiding van de Potato Europe.

De algemene stemming was positief, vooral de telers kijken optimistisch het komende aardappelseizoen tegemoet.
In België is een trend waarneembaar in het plaatsen van aardappelautomaten. Veel eigenaren van deze aardappelautomaten zijn op zoek naar een manier om op een zo efficiënt mogelijke manier aardappelen en eventueel uien te sorteren en verpakken. Wij bieden met de KMK machines hiervoor een perfect geschikt pakket, en dit werd ook beaamd door potentiële klanten.

Kortom, een interessante beurs waar we veel interessante marktinformatie opgedaan hebben en veel interessante mensen gesproken hebben.

IMG_7238DSC_0493 (002)

(Foto: www.agf.nl)

Den Boer Agri met KMK aanwezig op Potato Europe, stand nr. 13 in Kain, België

2 en 3 september 2015 vind de Potato Europe in Kain plaats. Ook Den Boer Agri zal hier vertegenwoordigd zijn in samenwerking met KMK op stand nr. 13.

Te zien zullen zijn:

  1. WR 30 afweegmachine
  2. WP 30 ECO afweegmachine
  3. R2 verpakkingsmachine
  4. S1255 borstelmachine
  5. T2010 leestafel met Mafex (behandelunit)
  6. T2508 leestafel
  7. NB Big-Bag vuller
  8. NB2 Kistenvuller
  9. WK04 Multihead afweegmachine

Dit pakket machines is interessant voor zowel consumptie-, pootgoed- als zetmeelaardappel telers.
Wij hopen u te ontmoeten in Kain op stand nr. 13!

Potato Europe